Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

 Uutisia

 

 

Printtishop.fi - Where the Magic happens

Painamme melkein mitä tahansa ! Luonnollisesti peliasut, verryttelyasut jne...mutta meiltä saat myös brodeedatut merkit, sublimoidut fanituotteet, suurkuvatulosteet, mainostarrat jne...

Laitekantamme on uusinta uutta. Mimaki tulostimet, Ricoh sublimaatio, Summa leikkurit, Siser prässit
Muutamia töitämme

Tietoa painotekniikoistamme: 

Flex painatus on oiva vaihtoehto silkkipainatukselle, silloin kun painomäärä on suhteellisen pieni ja logossa ei ole hyvin ohuita linjoja, ja painoala on pieni. Sekä kun halutaan painatukseen hyvä peitto. Numeropainatukset tehdään normaalisti Flex painatuksella.

Sublimaatiopainatuksella
 tehdään lähinnä moniväripainatukset valokuvista t-paidoille, mukeille, hiirimattoihin, tyynyliinoihin, palapeleihin ym Huom. tuotteen pohjaväri on silloin oltava vaalea! Teemme myös numeroinnit ja logopainatuksiin vaaleisiin paitoihin sublimoimalla
Spottiväri-erikoisvärieroteltu painatus (simuloitu prosessiväri) painatukset

Painatus soveltuu tummille, värillisille ja vaaleille paidoille. Kun halutaan valokuvamainen painatus paitoihin tämä tekniikka on siihen paras. Painovärien määrä voidaan arvioida vasta kun olemme nähnyt kuvan painatuksesta. Painofilmit ovat rasteroitua jolloin saadaan myös väriliukumia aikaiseksi.

Kompaktiväripainatus

Voidaan painaa 1-7 värillä . Painatus koostuu yhtenäisistä väripinnoista. Tummiin paitoihin tulee aina ensimmäisenä pohjavalkoinen tai discharge pohjaväri ja sen päälle muut värit. Valkoiseksi jäävät osat painetaan vielä viimeiseksi valkoisella tarvittavan peiton aikaansaamiseksi.

Nelivärisarjan painatus (CMYK)

Painatus painetaan neljällä läpikuultavalla värillä: keltainen, magenta, syaani ja musta. Koska värit ovat läpinäkyviä tätä painatusta käytetään useimmiten vain valkoisella paidalla. Voidaan painaa luonnonvalkoiselle tai vaaleanharmaalle tuotteelle mutta silloin painetaan myös ohut valkoinen pohjaväri tai vain osaan kuvasta. Painatus on täysin valokuvan kaltainen.

Metallihohto painoväri

Metallivärisävyt kaiken värisiin paitoihin, Väreinä kulta, hopea, musta ja sävytettyjä (kupari, sininen ym.)

Pimeässä hohtava fosforipainatus

Tummaan tai vaaleaan tuotteeseen. Tummassa valkoinen pohjaväri. Painatus hohtaa pimeässä olleessaan ensiksi alttiina valolle.

3D painatukset

Tummille tai vaaleille paidoille. Yleensä vain yksi painoväri 3D:nä painatuksessa. Suositellaan käytettäväksi vain pienessä osassa painatusta, muuten painatuksesta tule paksu ja raskas. Kestää hyvin venytystä.

Mokkaväri (suede)

Saatavana ruskeana, mokkamainen pinta.

Discharge- eli etsauspainatus

Lisäaine joka syrjäyttää värjätyn värin paidasta jolloin puuvillan alkuperäinen väri (luonnovalkoinen) tulee esiin. Väriä ei tunne paidan pinnassa koska se häviää kemiallisessa prosessissa kuivatusuunissa. Voidaan käyttää esim 1-väri painatusten tekoon tummissa paidoissa.

Soveltuu erittäin hyvin pohjaväriksi koska päälle painettavat sävyt voivat olla ohuita.

HUOM! Käytämme vesiväripohjaisia discharge värejä (vain minimaalisia jäämiä formaldehydiä) jolloin paitaa ei tarvitse pestä ennen käyttöä