Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    

 Uutisia

 

 

DRIVE 2020 uutuusmalli. Klassista tyylikkyyttä.  Lyhyt ja pitkähihaiset.Uutuus AREZZO
on mallistomme suursuosikki. Monta näyttävää väriä ja paita on saatavilla sekä lyhyt että pitkähihaisena.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  


Stanno LIGA paita.

Saatavana sekä lyhyt että pitkähihaisena.
Koot 116-XXXL.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  CRAFT mallistosta löytyy paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja!

 


PATRIOT - malli valmistetaan tilauksesta. Väriyhdistelmä voi olla mikä tahansa muukin kuin am. mallikuvat. Hinta sisältää aina kaikki painatukset. Sekä lyhyt että pitkähihaisena. Kysy tarjous joukkueellesi. Minimimäärä 5 kpl. Toimii erinomaisesti kaikissa palloilulajeissa. Myös naisten leikkaus!


 


MONDIAL - malli valmistetaan tilauksesta. Väriyhdistelmä voi olla mikä tahansa muukin kuin am. mallikuvat. Hinta sisältää aina kaikki painatukset. Sekä lyhyt että pitkähihaisena.Kysy tarjous joukkueellesi. Minimimäärä 5 kpl. Toimii erinomaisesti kaikissa palloilulajeissa. Myös naisten leikkaus!

 


 ARGENTO - malli valmistetaan tilauksesta. Väriyhdistelmä voi olla mikä tahansa muukin kuin am. mallikuvat. Hinta sisältää aina kaikki painatukset. Sekä lyhyt että pitkähihaisena. Kysy tarjous joukkueellesi. Minimimäärä 5 kpl. Toimii erinomaisesti kaikissa palloilulajeissa. Myös naisten leikkaus!
ARGENTOARGENTO


RESULTO- . Väriyhdistelmä voi olla mikä tahansa muukin kuin am. mallikuvat. Hinta sisältää aina kaikki painatukset. Sekä lyhyt että pitkähihaisena.
Kysy tarjous joukkueellesi. Minimimäärä 5 kpl. Toimii erinomaisesti kaikissa palloilulajeissa. Myös naisten leikkaus!

 

 


CAMPIONE. Väriyhdistelmä voi olla mikä tahansa muukin kuin am. mallikuvat. Hinta sisältää aina kaikki painatukset. Sekä lyhyt että pitkähihaisena.
Kysy tarjous joukkueellesi. Minimimäärä 5 kpl. Toimii erinomaisesti kaikissa palloilulajeissa. Myös naisten leikkaus!BRAVO ladies. Väriyhdistelmä voi olla mikä tahansa muukin kuin am. mallikuvat. Hinta sisältää aina kaikki painatukset. Sekä lyhyt että pitkähihaisena.
Kysy tarjous joukkueellesi. Minimimäärä 5 kpl. Toimii erinomaisesti kaikissa palloilulajeissa. Myös miesten leikkaus!BRIGHTON

Klassinen mutta moderni versio raitapaidasta. Myös lyhythihaisena!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 JAKO Striker on klassinen pelipaitamalli. Saatavana sekä lyhyt että pitkähihaisena.